Unfold your wings and fly…

Vliegende vogels wezen ons de weg naar de nieuwe Ompak lente/zomer collectie. Vogels staan voor vrijheid en eenvoud. Deze collectie geeft je nog meer de mogelijkheid te mixen en te matchen. Je kunt de basis simpel houden en iets kleins maar opvallends toevoegen om een mooi zomers statement te maken. De naturel kleuren zijn er nog steeds: bruinen, nude pinks en terracotta’s. Maar om de boel even lekker op te schudden hebben we een fijne felle hemelsblauw toegevoegd, voor de vogels om in te vliegen…

By Jurianne Matter®

Small Winter Traditions

Ompak houdt het traditioneel, klein en vooral heel gezellig deze kerst.
Chic en klassiek zwart-wit, afgewisseld met kleine patroontjes in spicy pastels. Het fijne van deze laatste printjes is: ze zijn voor een breed publiek te gebruiken. Bovendien doet dit cadeaupapier, zónder je kerststicker of lint erop, het ook fantastisch vóór of ná de kerst!.

By Jurianne Matter®

Short days chic

Deze wintercollectie heb ik lekker traditioneel gehouden, maar ook chic en een beetje romantisch. Deze winter maken we eerst een winterwandeling door Jardin du Luxembourg in Parijs en gaan we daarna aan tafel in zo’n mooi oud appartement. Hoge ramen, krakende parketvloeren en de tafel gedekt met wit linnen en geelkoperen kandelaars.

By Jurianne Matter®

Grasses

Mijn inspiratie voor Grasses kwam vers van het land. Tijdens de lange warme zomer maakte ik ‘s morgens wandelingen door de velden, zag gekke grassen, uitgebloeide schermbloemen en strakke rietstengels. Ik heb er een los patroon van gemaakt, dat goed past bij de wilde natuur.

By Jurianne Matter®

Dutch Museum

Een smaakvolle nieuwe kijk op het erfgoed van Holland (en nee: geen stroopwafels, molentjes en tulpenbollen!). Geïnspireerd door onze geschiedenis, klederdrachten, ambachten en tradities.

By Jurianne Matter®

Crocodile Taxi

De start van Ompak’s kindercollectie! Dieren blijven een grote inspiratie voor mij als het gaat om kinderprints. Vooral dieren met menselijke trekjes: de Krokodil die de ietwat verwende Mevrouw Poes naar haar bestemming brengt. Je kunt er een heel verhaal omheen bedenken en dat doen kinderen dan ook. Waar gaat mevrouw Poes naartoe? Gaat de krokodil haar niet opeten straks? Qua kleuren kwam ik uit op lekkere retro tintjes: green mint en light coral.

By Jurianne Matter®

In samenwerking met Engel.®

By Jurianne Matter & Loes van Oosten®

By Jurianne Matter®
By Jurianne Matter®