Cadeaupapier

Ons assortiment luxe cadeaupapier is verkrijgbaar op verschillende rolbreedtes en lengtes. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, neem dan contact op. Er zijn nog tal van dessins verkrijgbaar. Tevens kunnen wij Custom Made papier maken.

Draagtassen

We hebben draagtassen in diverse formaten, kleuren en materialen die we indien gewenst met een tekst of in uw huisstijl kunnen bedrukken. Uiteraard zijn ook onbedrukte draagtassen leverbaar. Populair zijn de milieuvriendelijke draagtassen van o.a. canvas en jute die ook op korte termijn leverbaar zijn.

Sinterklaas

Deze week 20% korting op alle sinterklaasitems. Gebruik kortingscode: sint2020

Kerst

Speciaal voor kerst hebben we diverse soorten luxe zijdevloei, etiketten, lint, tassen en cadeaupapier.

etiketten

Maak een keuze uit ons assortiment etiketten. We hebben etiketten voor diverse gelegenheden en in verschillende formaten en vormen. Uiteraard kunnen we ook etiketten voor u maken met een eigen tekst of logo.

Lint | Band

Maak een keuze uit ons assortiment bedrukt en onbedrukt lint. We hebben lint voor alle jaargetijden en in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Indien gewenst met eigen tekst.

vlakke zakjes

Vlakke zakjes zijn handig om snel en op een leuke manier een wat kleiner cadeautje in te pakken. We hebben luxe vlakke zakjes in verschillende formaten en dessins. Van de meeste zakjes is ook cadeaupapier verkrijgbaar.

uni

Zijdevloei

Zijdevloei in vele uni kleuren, met print, patroon of glitters. Pak uw cadeau snel en makkelijk in met vellen zijdevloei. Indien gewenst bedrukt met eigen ontwerp.

Labels | tags

Maak uw pakje helemaal af met een stoer label. Wij kunnen labels maken in de door u gewenste vorm of met eigen bedrukking.

verzendverpakking

Verstuur uw producten in luxe verzendzakken of dozen. Leverbaar in vele kleuren en maten.

Black & white