Draagtassen

Bij Ompak hebben we een uitgebreid assortiment aan draagtassen van verschillende materialen en formaten. We hebben bijvoorbeeld papieren draagtassen, plastic draagtassen, canvas draagtassen en draagtassen van vilt. De draagtassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren of met print. Het is ook mogelijk om draagtassen te laten bedrukken met een eigen ontwerp. Bel of mail voor meer informatie 0481-452725 of [email protected]

Ompak®

Canvas totebag

De canvas totebag is een duurzame tas van sterk katoen. Door de bodemvouw heeft deze tas extra veel inhoud. De tas is beschikbaar in verschillende formaten en is leverbaar met korte of lange draaglussen. Bedrukking is bij deze tas ook mogelijk.

Juco tassen

De juco tassen hebben hun naam te danken aan de materialen waar ze van zijn gemaakt, namelijk een mix van jute en katoen. Deze tassen zijn stevig en hebben een mooie, natuurlijke uitstraling. Ze zijn voorzien van twee aangestikte, ronde katoenen hengsels. De binnenzijde van de tas is gelamineerd.

Grijsgroene canvas tas

De grijsgroene canvas tas is een duurzame tas van katoen. De tas is gemaakt van sterk materiaal en is daardoor geschikt voor hergebruik. Zoek je een milieuvriendelijke tas, kies dan voor deze canvas tas. De tas heeft aangestikte katoenen hengsels en kan tweezijdig worden bedrukt.

Papier

Plastic

Katoen

Vilt